fbpx
 

INFO :10 Rahsia Luaskan Ruang Rumah Anda

No Comments
Please Share
     
 
    

Kalau ruang itu bersaiz kecil, buatlah magic apa pun, anda akan dapat ruang yang bersaiz kecil.
Tapi apa yang anda boleh ubah adalah persepsi dan pandangan.

Isu yang seringkali timbul adalah :

1) Ramai ejen hartanah bila jumpa client, tengok rumah yg nak disewa tu, nak terpening sebab macam tak bersedia untuk bagi sewa atau dijual.

2) Mana yang lebih baik?
A- Buat tanpa dirancang. Orang tak merancang, sebenarnya adalah sedang merancang untuk gagal
B- Buat dengan dirancang dan buat bila ada bajet.

3) Yang datang nak bekerja, bakal pereka muda yang akan bekerja. At least serious ambil tahu benda asas dan anda rasa nak belajar Interior Design, tapi main-main rojak tak tahu KENAPA tips ni macam ini?

Saya kongsikan 10 tips dari beratus tips yang kami seringkali guna untuk manfaat anda!

Ramai orang berdoa siang malam nak meluaskan rumah, bangun-bangun esok, rumah tak besar pun.
Tapi kita boleh berdoa untuk luaskan rezeki bila kita share rezeki ilmu untuk manfaat orang ramai.

CREDIT :celikhartanah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *